Håret – en stor del av oss

För den som har en ordentlig kalufs kan ha svårt att föreställa sig hur det skulle vara att plötsligt börja bli tunnhårig. Det är främst män som blir tunnhårig och det kan redan komma i unga år. Men främst när man blir äldre så kan det bli så att håret blir allt tunnare och den kala fläcken blir ett faktum.

Håret är en stor del av oss och att bli tunnhårig är inte enkelt att acceptera för en del. Det kan finnas olika anledningar varför man tappar sitt hår och generna är ett stort faktum och bidragande orsak. Så klart så kan det vara hälsan som gör att man tappar håret. Innan det blir allt för tunt så kan man med hjälp av produkter får det att se tjockare ut. Fully är ett av dessa hjälpmedel som man kan använda.

Här kan du läsa mer om du har frågor kring just Fully. Med Fully så sprayas fibrer i håret och du kan forma det som den frisyrs som du önskar ha. Det fyller ut ditt befintliga hår på ett fint sätt. För den som helt blivit kal så kan det vara peruk eller toupé som gäller. Det finns idag fina produkter som passar den som tappat sitt hår helt och hållet. Idag så kan man limma fast en toupé utan att man ser någon större skillnad och det skulle kunna vara ditt egna hår. Ta kontakt med experter om du finner behovet av att börja använda toupé eller peruk av något slag.